| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Nagy siker volt a Zene Mindenkinek koncert sorozat!Forrás: BékésMátrixMegjelent: 2020 Június 22. ( Hétfő ) 15:10
Jön a folytatás szombaton Csordás Ákossal két békési helyszínen!

Három helyen hallhatott a békési közönség ingyenes koncertet, mind a Szarvasi, a Vadvirág utcai és a Veress Péter téri résztvevők nagyon pozitívan fogadták az előadásokat.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma segítségével megrendezett koncertek azzal a céllal jöttek létre, hogy támogassák a helyi énekeseket, technikusokat és ezzel együtt a békési lakosok is jól szórakozzanak.

 

Vámos Zoltán alpolgármester hírportálunknak elmondta, koordinálásával sikerült ezt a zenés, szórakoztató projektet elhoznia Békésre, nagy öröm számára hogy nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a lakosságtól és a közönségtől is.

 

Minden koncerten lelkesen vett részt Deákné Domonkos Julianna önkormányzati képviselő-asszony is, aki a fellépő művészeknek apróbb ajándékot is adott.

 

Ásós Géza vendéglős a koncertek végén az egész stábot meghívta egy vacsorára a Kirába.

A Zene Mindenkié programsorozat békési állomásai szombaton folytatódnak!

 

Június 27-én Csordás Ákos ad két ingyenes koncertet Békés különböző részein, a helyszínek és időpontok hamarosan megjelennek a Békés Mátrixon és annak Facebook oldalán is!Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97711_nagy_siker_volt_a_zene_mindenkinek_koncert_sorozat" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?