| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Békés – Járvány 1:0Forrás: Gazsó JánosEsemény időpontja: 2020 Július 24. ( Péntek ) 17:00
Helyszín: Városháza

Megérdemlik az elismerést!

 

“Közösen a járvány ellen 2020” - ezzel a mottóval került megtartásra a találkozó ma délután a Városháza nagytermében. Az esemény elsődleges célja az elismerő szavak tolmácsolása volt, de a járvány megelőzése érdekében közösen elvégzett munka felelevenítése is hangsúlyt kapott.

 

Kálmán Tibor, Békés város polgármestere köszöntötte elsőként a megjelenteket, az Ő szavai is csak erősíthették az elismerést és a hálát. Itt a helye annak, hogy mindannyiunk nevében megköszönjem az általa, az Operatív Törzs élén elvégzett munkát.

 

Az esemény egy interaktív bemutatóval folytatódott. Ennek keretében vázoltam a történéseket a járvány megjelenésétől kezdődően, a nyár eleji “fellélegzés” időszakáig. Rengeteg személyes élmény idéződött fel bennem. Az akkori, sokszor nehéz pillanatokat azóta hasznos emlékké oldotta az eltelt idő. Az anyaghoz a védekezésben résztvevők szolgáltatták az adatokat. Én nyugodtan kimondhatom: az eredményeket, az alapot a siker krónikájához.

 

Az elismerő emléklapok és plakettek reményeim szerint később egy olyan időszakra emlékeztethetnek minket, amiről nem a nehézségek, hanem a nehézségek legyőzésére tett lépések - a közös és sikeres lépések - juthatnak majd eszünkbe.

 

A délután megvendégeléssel és kötetlen beszélgetéssel zárult.

 

 A legjobb természetesen az lenne, hogyha soha többé nem kerülne sor hasonló - egy terhes, nehéz időszakot lezáró - eseményre. Hiszem azonban, hogy amennyiben mégis bekövetkezne a sokszor emlegetett második (következő) hullám, azt már felkészültebben, esetleg felkészülten várhatjuk.

 

Még egyszer köszönöm az együttműködést. Természetesen mindazoknak is, akiknek ma ezt személyesen nem tehettem meg. Mindannyian tudhatjuk, sőt tudjuk és töltsön is el minket KÖZÖS büszkeséggel az, hogy településünk, Békés városa  jelesre vizsgázott e rendhagyó helyzetben. A probléma és a munka közös volt. A siker és az elismerés közös. Legyen hát közös a bizakodás és a jövőbe vetett hit: a bizalom Békés jövőjében!Békés, 2020.07.24.

 

    Polgár Zoltán

    Békés város

    alpolgármestere
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98033_bekes_jarvany_1_0" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?