Programok a pajtában augusztusban!


Csány Sándor, Magdi anyus és Vili bácsi előadói estje, Alma zenekar és Dívák koncert, Sparring Day és koktél est, Veteránautó Találkozó és Családi nap a kínálatban, Békéscsabán, a Gyulai úton a Csabai Rendezvénypajtában!

2020. augusztus 7. 18:00-22:00 Koktélest

Nyári hangulat, hűsítő koktélok, szuper társaság: jövő pénteken nem kell a tengerpartig utaznod ezekért, ugyanis ismét koktélestet tartunk a Pajtában!

A részvétel és a belépés ezúttal is ingyenes, a hangulatról pedig Békéscsaba legjobb dj-je, Oliver Island gondoskodik.

Ott találkozunk, ugye te sem hagyod ki? ;)

Időpont: 2020. augusztus 7. 18:00-22:00

Helyszín: Csabai Rendezvénypajta

 

 

2020. augusztus 18. 18:00 – Dívák produkció

Mi a közös a három Színésznőben?

 

DÍVÁK! A Színház falain kívül is.

 

Három ismert és elismert színművésznő, akik a Színházban óriási sikereket érnek el. Repertoárjukban felcsendülnek a legismertebb slágerek, mint pl. Abba és musical slágerek, 60-70-80-90-es évek magyar-külföldi nagy slágerei.

 

DÍVÁK a Csabai Rendezvénypajtában!

Időpont: 2020. augusztus 18. 18:00

Helyszín: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1. Csabai Rendezvénypajta

 

Jegyárak:

Elővételben: 3.300 Ft/fő

Helyszínen: 3.800 Ft/fő

 

Jegyvásárlás: https://www.csabaikolbaszfesztival.hu/gourmet-foglalas/2020-08-18-divak-produkcio

 

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel egy fergeteges előadásra!

 

2020. augusztus 20. 9:00-16:00 Veteránautó Találkozó és Családi nap

 

2020. augusztus 23. 11:00 – Alma Együttes koncert

Zárjuk együtt a hetet egy óriási bulival a Csabai Rendezvénypajtában! Jöjjön el az egész család és bulizzon egy hatalmasat a gyerekek kedvencével, az Alma Együttessel! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól! ;)

 

Időpont: 2020. augusztus 23. 11:00

Helyszín: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1. Csabai Rendezvénypajta

 

Jegyárak:

Elővételben: 2.500 Ft/fő

Helyszínen: 3.000 Ft/fő

 

Jegyvásárlás: https://www.csabaikolbaszfesztival.hu/pajta-jegyvasarlas

 

Az Alma Együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. (Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.)

 

Buda Gábor a 22 évvel ezelőtt megalapított Alma Együttes ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított hangzást. Két kiváló zenész érkezett a zenekarba Berkesi Alex basszusgitáros és Ránki András billentyűs személyében, akik nem csak virtuóz hangszeres játékukkal, de nagyszerű énektudásukkal is erősítik a produkciót.

 

A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

A Gábor által komponált dalok több mint 275 milliós  youtube letöltéssel büszkélkedhetnek.

 

Legsikeresebb daluk, a Ma van a szülinapom, a leggyakrabban megosztott hazai tartalom a Facebookon.

 

Olyan sikeres rajzfilmzenéket írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat, főcímdalt készítettek a Khumba című 3D-s animációs rajzfilmhez, sőt nagy sikerrel fut a Pesti Magyar Színházban zenés gyerekdarabjuk az Almaszósz.

 

A zenekar évi 250-300 teltházas koncertet ad itthon és külföldön.

 

Nagyon sok szeretettel várunk Mindenkit!

 

2020. augusztus 26. 20:00 Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket?

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

 

Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, nyolcvan percben. Csányi Sándor előadásában.

Egy részben, szünet nélkül.

 

Időpont: 2020. augusztus 26. 20:00

Helyszín: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1. Csabai Rendezvénypajta

 

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/csanyi-sandor-szinhazi-estje20200826

 

További információk a +36-30-590-7959-es telefonszámon!

 

2020. szeptember 6. 8:00-20:00 Sparring Day

 

A gyakorló küzdelmek fontos részét képezik nem csak a jövő versenyzői számára, hanem azok részére is, akik versenyekre vagy egy hosszabb versenyidényre készülnek. Segíti a ráhangolódást, a küzdelmi stílus csiszolását és mivel gyakran olyan partnerrel kerülnek össze, akit nem ismernek, versenyszerű körülményeket biztosítanak, ezáltal a Sparring Day nagyon hasznos rendezvény a versenyzők számára!

A Békés Megyei Kempo Egyesület hatodik alkalommal rendezi meg a gyakorló küzdelmi napot, a Warriors Sparring Day-t, melynek lebonyolítására Békéscsabán, a Csabai Rendezvénypajtában kerül sor.

Tavaly egy ring és két tatami küzdőtér várta a jelentkező harcosokat. A szakmai napon, - amit a Békés Megyei Harcművész Szövetség is támogat – Lacza Ádám, a Magyar Kempo Szövetség elnöke is biztosította részvételét versenyzőivel.

A közeli klubokon kívül nem csak az ország távolabbi részéről jöttek – például Nyíregyháza, Baja, Budapest, Debrecen, Szeged – hanem két aradi klub versenyzői is eljöttek, nemzetközivé avatva az eseményt. A mérkőzések zömében K-1 szabályrendszerben zajlottak, de low-kick, MMA  és ökölvívó mérkőzéseket is láthattak a szép számban kilátogató nézők, akik között jól ismert egykori küzdősportolók és edzők is feltűntek.

A szakmai színvonalat a következő résztvevő klubok garantálják: Hricsovinyi Károly - Energy Gym, Kiss Károly- Carlson Gracie EW, Tóth Szabolcs- HATO Judo, Surman Zoltán - Surman Boxing Team, Niedermayer Zsolt - Békés Megyei Kempo SE, Gregor László - Békés Megyei Harcművész Szövetség.

Az idei rendezvényt még színesebb mezőny tarkítja majd. A veszélyhelyzet mindenki számára elvette a felkészülési és versenyzési lehetőséget, ezért úgy gondoljuk, hogy a 2020-as Warriors Sparring Day mindenki számára még hasznosabb lesz.

Várunk minden olyan sportolót, aki szintén úgy gondolja, hogy a

felkészülésében fontos szerepet tölt be rendezvényünk!

 

2020. szeptember 9. 18:00 – Fodor Zsóka és Várkonyi András – Keresem az Uramat!

Az ország Magdi anyusa és Vili bácsija önálló esttel várja Önöket a Csabai Rendezvénypajtában!

Szeretne Ön is "Barátok közt" lenni? Vásárolja meg jegyét előadásukra!

 

Időpont: 2020. szeptember 9. 18:00

Helyszín: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1. Csabai Rendezvénypajta

 

Jegyárak:

Elővételben: 2.800 Ft/fő

Helyszínen: 3.500 Ft/fő

 

Jegyvásárlás: https://www.csabaikolbaszfesztival.hu/gourmet-foglalas/2020-09-09-fodor-zsoka-varkonyi-andras-keresem-az-uramat

 

Szeretettel várunk mindenkit!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!