Jó mérkőzést játszottunk Cegléden


Felnőtt csapatunk pénteken a Cegléd otthonában lépett pályára felkészülési mérkőzés keretein belül. Remekül sikerült felvenni a versenyt az NBI-es csapattal, a 26-25-ös végeredmény mellett Papp Bálint, edző sok pozitiv dolgot látott játékosaitól.

Hazai góllal indult a mérkőzés, amire egyből jött is a békési válasz, majd egy 6 perces békési gólcsend következett, amit kihasznált ellenfelünk és 4-1-re korrigálta az eredményt. A folytatásban csapatunk visszazökkent és megtörve a gólcsendet, zárkózott fel a 25. percre, amikor már 8-8-at mutatott az eredményjelző. A félidő hajrájában nagy küzdelmet láthattunk, végül 10-10-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészt jobban kezdték a hazaiak megint, majd csak a 37. percben született újabb békési gól, de utána ismét megkezdte a felzárkózást csapatunk. Végül nagyot küzdve, jó hozzáállással 26-25-ös eredménnyel zárult a mérkőzés.

Cegledi KKSE - Optimum Solar-BFKC 26-25 (10-10)
Békés: Szász B . 3, Dénes Á. 3, Kecskés B. 2, Osgyán B. 1, Csuzi 2, Haszilló 1, Varsandán Á., Oláh G. 4, Mezei R. 3, Fedor 2, Székely, Kohlrusz, Kiss R., Árpási P. 4, Pajkó, Borbély, Takács.
Cegléd legjobb dobói: Pásztor Á. 6, Sinkovics 5, Gyene 5.
Kiállítások: 12 perc, ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/3.

- Jobb hozzáállással  kézilabdáztunk az előzőekhez képest. Végig egyenragú partnerei voltunk az NBI-es hazaiaknak. - nyilatkozta Papp Bálint, edző.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!