| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Rendőrségi rajtaütés Békésen kábítószer gyanúja miatt.Forrás: BékésMátrixMegjelent: 2020 Augusztus 12. ( Szerda ) 10:32
A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.

Békés megyében, 2020. augusztus 11-én három, kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök. Közülük ketten 13 óra 15 perc körül találkoztak Békésen, a Csokonai utcában. Egyikük, a 45 éves békési R. Attila egy nylon szatyorban közel fél kilogramm növényi törmeléket adott át a másik férfinak, a 44 éves szintén békési Sz. Tamásnak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőreivel közvetlenül azután fogták el őket, hogy a kábítószer gyanúját keltő anyag átadása megtörtént.

A szatyorban a növényi törmelék mellett közel 300 ezer forint készpénz is volt, amit a rendőrök az anyaggal együtt lefoglaltak. Öt órával később a Békési Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak és előállítottak egy harmadik békési férfit is, aki a gyanú szerint korábban Sz. Tamástól vásárolt R. Attilától származó kábítószer gyanúját keltő anyagot. A 49 éves E. Zoltán a nyomozás eddigi adatai szerint a tiltott bódító hatású szerből többeknek adott, tehát ismerőseihez hasonlóan kábítószert terjeszthetett.

A nála tartott házkutatáson a rendőrök élő kendertöveket és szárított növényi törmeléket foglaltak le.  A Békési Rendőrkapitányság mindhárom férfit őrizetbe vette.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98222_rendorsegi_rajtautes_bekesen_kabitoszer_gyanuja_miatt" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?