Szépen szerepeltek csapataink az LV Sport utánpótlás tornán


A Békési FKC utánpótlás csapatai is nagy munkában vannak a felkészülési időszak folyamán. Remek lehetőségként került megrendezésre Kalocsán és a környékbeli városokban az LV Sport Kézilabda Utánpótlás torna.

Két csapattal nevezett klubunk, még hozzá az U14-es és a serdülő csapat vehetett részt a tornán Kádas László és Jámbor-Kardos Viktor edzők irányításával. Öt-öt mérkőzés várt a csapatokra, a csoportkörben remekül teljesítettek a csapatok, a serdülők a folytatásban is szépen helyt álltak és megnyerték a korosztályukban a tornát. U14-es csapatunk három győzelemmel és két vereséggel végül a harmadik helyen végzett.

Eredmények: 
Serdülő korosztály: 
Békési FKC - Kiskörös 30:15,
Békési FKC - Füzesabony 23:13,
Békési FKC - Soltvadkert 26:11,
Békési FKC -Tisza Volán Szeged I. 13:33,
Békési FKC-Tisza Volán Szeged II, 15:33.

U-14-es korosztály:
Békési FKC - Tisza Volán Szeged 34:6, 
Békési FKC - Gézengúz 20:8, 
Békési FKC - Mogyoród 33:6, 
Ráckeve - Békési FKC 16:23, 
Kecskemét - Békési FKC 14:19.

- Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az LV SPORT utánpótlás torna Kalocsán és a környező települések sportcsarnokaiban. A nyári felkészülés zárásaként, jó lehetőség volt a tesztelésre. Serdülő csapatunk mind az öt mérkőzését magabiztosan nyerte, és így kategóriájában megszerezte az első helyet. Az U-14 -es csapatunk három magabiztos győzelmet követően két vereséggel zárt, így a harmadik helyen zárta a tornát. -  nyilatkozta Kádas László, utánpótlás szakmai igazgató és edző.

Gratulálunk csapatainknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!