Bemutatkoznak új munkatársaink (1. rész)


Hrabovszki Andrea szeptember 1-től tanít közgazdasági tárgyakat intézményünkben. Nagy lelkesedéssel kezdi a munkát a 9-11. évfolyamon.

A tanárnő Békéscsabán él, 39 éves, iskoláit a megyében végezte. Lokálpatrióta békéscsabainak tartja magát. 2004-ben szerezte meg az első diplomáját közgazdász szakon, ezen kívül mérlegképes könyvelői végzettséget is szerzett vállalkozói szakon. Jelenleg is tanul: Corvinus Egyetemen folytat tanulmányokat. Gazdasági kérdésekkel foglalkozik a diploma megszerzése óta: könyvelőirodában dolgozott, majd gazdasági koordinátor volt és felnőttképzésben oktatott a Széchenyi István szakközépiskolában. Az intézmény vezetése kérte fel a jelenlegi feladatra. Andrea így fogalmazott: új kihívás, de megbirkózunk vele! Sok szakmai tárgya van a három évfolyamon: elméleti és gyakorlati tantárgyakat kapott, pl. pénzügy, számvitel, statisztika, támogatás, munkavállalói ismeretek alapjait tanítja meg a technikumi képzésben résztvevő diákoknak.

A tanárnő szereti az állatokat, és ezzel összefüggően egy érdekes hobbija is van: agility (akit érdekel, keressen rá a neten!).


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!