Együtt a sokféleségben Madzagfalván


Szeretettel vár mindenkit a Szent Lázár Alapítvány alábbi programjaira az Erzsébet ligetbe!

A pénteki rendezvény a testi-lelki egészség elérését és megtartását helyezzük a középpontba. Ennek érdekében minden évben egy-egy intézménnyel partneri kapcsolatban gyermekprogramokat, felvilágosító programokat, pályaválasztási tanácsadást, jótékonysági akciót, rendezünk. A három nap alatt minden nap közel azonos időtartamban (délelőttől késő délutánig) települünk ki, több generációt is megcélzó programokkal.

A személyi feltételeket saját dolgozóinkkal, együttműködő partnerekkel, és önkéntes munkaerővel oldjuk meg. A rendezvény helyszínéül az Erzsébet-liget szolgál. A területen sátort állítunk fel, melyhez a melyhez a Kecskeméti Gábor Kulturális és Sport Turisztikai Központ segítségét kérjük.

A programok elsősorban kisgyermekek részére célba dobást, kavicsfestést, kishajó modellezés arcfestést, rajzversenyt tartalmaznak. A nagyobbak kipróbálhatják a vakok és gyengén látók állapotát, szembekötős és hasonló játékokkal. A serdülők és fiatal felnőttek a pályaválasztás körülményeiről érdeklődhetnek, és megismerkedhetnek egy- két szakmával is, meghívott önkéntesek segítségével. A felnőttek egészen az idősekig szabadon tudnak informálódni a programok történéseiről. A rendezvény keretein belül felhívjuk a figyelmet intézményünk szolgáltatásaira is.  

Erzsébet liget péntek 14-19 óra között. 

 

Elérhetőségek:

Kovács Ildikó Tel: 06/20-286-4266, 06-66-643-588

Görbe Brigitta: 06-66-643-588

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


madzagfalvi napok e