200 koncert raktárról - a Lounge Group szervezésében


A szeptember 21-én induló, közel 200 hazai előadónak fellépési lehetőséget kínáló úgynevezett Raktárkoncert-sorozat népszerűsítésében az összetett kommunikációs megoldásokat biztosító Lounge Group nyújt szakmai segítséget.

Az ügynökségre azért esett a választás, mert a hazai rendezvényszervezői és kommunikáció ipar meghatározó szereplőjeként képes a rendelkezésre álló forrás hatékony felhasználásával a számtalan csatornán elérni és tájékoztatni a közönséget. A számos ügyfélnél – köztük például a Magyar Telekom, a Szerencsejáték Zrt., vagy az MVM Csoport – már bizonyított, nemrégiben az Eventex Global Awardson is a világ legjobb rendezvényszervezői közé választott ügynökség nemcsak a látványvilág és a koncertek vizuális világának kialakításában, de az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

A fellépő együttesek rajongói, a koncertek és az előadók népszerűsítése során a fellépésekhez kapcsolódó tartalmak: fotók, mozgóképek, információk révén találkozhatnak az ügynökség támogató munkájával.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!