| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix
Boglárka, az alsó tagozat 4 éve alatt nyújtott sokrétű, kiemelkedő munkájáért, hozzáállásáért részesült a Petőfi utcai alsó tagozat Myra-díjában a múlt tanév zárásaként, most szeptemberben.

Boglárka bájos, kedves, mosolygós kislány. Mindenkivel barátságos, a felnőttekkel mindig tisztelettudó. Magatartása példamutató. Osztálytársainak bármiben szívesen, türelmesen segít, könnyen barátkozik, empátiával fordul társai felé. Szorgalma kiemelkedő, feladatait mindig pontosan, hibátlanul készíti el.

A tanuláshoz való hozzáállása dicséretes, amit félévi és év végi eredményei is tükröztek. Bogi 4 éven át kitűnő tanuló volt, minden évben általános tanulmányi dicséretet is kiérdemelt a munkája elismeréseként.

Szívesen és örömmel vállalt plusz feladatokat, igen sok versenyen vett részt, és szerepelt sikeresen. Minden évben városi, országos versmondó versenyeken, bibliai történetmondó versenyen mutatta meg tehetségét, ahol szép beszédével, versmondásával az élmezőnyben végzett. Munkájára való igényességét mutatja az is, hogy az országos szépíró versenyen is megmutatta szép, esztétikus írását. A matematikai, és a tanulmányi versenyeknek is minden évben állandó jelentkezője volt.

Bogi zenei tehetsége is kiemelkedő. Évek óta hegedül, és már zongorázni is tanul. A megyei hegedűversenyen dobogós helyen végzett. Az iskolai és a zeneiskolai énekkar állandó, lelkes tagja.

Bogi nagyon szívesen sportol. Kitartásával, komoly hozzáállásával futóversenyek, atlétikai versenyek, focimeccsek rendszeres és sikeres résztvevője.

Kedveli a kézműves tevékenységeket, nagyon szépen rajzol, és mindig a rá jellemző alapossággal, igényességgel, és kreativitással készíti el a munkáit.

A díjhoz, könyvjutalom is járt!

Gratulálunk!

Alsó tagozatos munkaközösségEmbed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98808_simon_boglarka_a_refi_myra_dijasa" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?