TISZTELT BÉKÉSI LAKOSOK!


Tájékoztatás a Békési Polgármesteri Hivatal megváltozott ügyfélfogadási rendjéről A tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása és a békési lakosok egészségének védelme érdekében az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket. A Kormány 2020. november 4.-ei hatállyal, tekintettel a koronavírus járványra, Magyarország egész területére kihirdette a veszélyhelyzetet.

A Békési Polgármesteri Hivatal – a tiltó, vagy korlátozó jogszabályok meghozataláig – továbbra is tart személyes ügyfélfogadást, de kérjük, hogy elsősorban a telefonos és az online (e-mail) ügyintézést vegyék igénybe. Az elektronikus csatornákon munkatársaink felvilágosítást adnak, illetve amennyiben a személyes jelenlét elengedhetetlen az ügyintézéshez, időpont egyeztetés minden ügytípusban lehetséges, így elkerülhető a csoportos megjelenés, és az esetleges fertőzés továbbadása.

 

Kérjük az alábbi szabályok szigorú betartását:

 

  • Az ügyintézésre egyedül érkezzen, gyermeket, rokont, ismerőst ne hozzon magával.
  • A Hivatal épületébe belépni orrot és szájat eltakaró orvosi maszkban, munkavédelmi maszkban, illetve textil vagy más anyagból készült maszkban lehet. A maszkot olyan módon kell viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje. Maszk nélkül, vagy szabálytalanul viselt maszkban érkező ügyfeleket kizárjuk az ügyintézésből és el kell hagynia a Hivatal épületét.
  • Belépés előtt testhőmérséklet mérést végzünk és amennyiben az eléri, vagy meghaladja az országos tisztifőorvos által meghatározott 37,8 fokot, az ügyfél az épületbe nem léphet be.
  • Belépést követően kérjük a bejáratoknál elhelyezett automata kézfertőtlenítők használatát.
  • Az ügyintézéskor, és a folyósón történő várakozáskor a 1,5 m-es védőtávolság betartása kötelező.
  • A portán kihelyezett kérelmek elvitelét és leadását továbbra is biztosítjuk.

 

A Polgármesteri Hivatal telefonos elérhetősége változatlan, időpont foglalás az általános ügyfélfogadási időn belül a 06/66/411-011-es telefonszámon lehetséges.

Elektronikus levélcím: ugyintezes@bekesvaros.hu

 

Általános ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 8:00-12:00; 12:30-16:00

Kedd: nincs személyes ügyfélfogadás

Szerda: 08:00-12:00; 12:30-18:00

Csütörtök: nincs személyes ügyfélfogadás

Péntek: 08:00-12:00

 

Kérjük kísérje figyelemmel a hivatalos tájékoztatóinkat, Békés Város honlapján és facebook oldalán, az egyéb csatornákon megjelenő, nem hivatalos (fél)informácókat kerüljék, azok vonatkozásában felelősséget vállalni nem tudunk.

 

A Polgármesteri Hivatal folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus járvány alakulását és a helyzet változása esetén megteszi a szükséges intézkedéseket. Kérjük, hogy a fentiek betartásával segítse munkánkat, az ügyintézés menetét, és óvja más ügyfelek, valamint saját és kollégáink egészségét.

 

Békés, 2020. november 4.

 

Kálmán Tibor

polgármester


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!