Kilenc helyszínen jártak lakossági problémák miatt


Polgár Zoltán alpolgármester képviselőtársával, Balog Zoltánnal járta be Békés 3. számú önkormányzati választókerületét, és számos olyan problémát tártak fel, melyet a képviselő lakossági megkeresésre szemrevételezett.

Olyan helyszíneket kerestünk fel, ahol önkormányzati beavatkozásra, segítségre van szükség. Nagyon fontosnak tartom, hogy Képviselő úr is folyamatosan tartja a kapcsolatot a körzetében élőkkel, igyekszik a felvázolt problémákra megoldást találni. Megkezdtük egy új mentalitás meghonosítását, amelynek éppen az a lényege, hogy a lakosság és az önkormányzati képviselők között napi, kölcsönös bizalmon alapuló kommunikáció alakuljon ki – adta hírül közösségi oldalán az alpolgármester.

Balog Zoltán képviselő által felvetett gondok:

A Hajnal utca 54. szám előtt elmaradt a csapadékvíz-elvezető kialakítása. Ezt a hiányt mindenképpen az aszfaltozás megkezdése előtt pótolni kell, mert a munkálatokat követően csak az aszfaltréteg megrongálásával lenne lehetséges.

A Dózsa György utcában az aszfaltburkolat több helyen is kátyúsodott. A Nyíl utca és a Raktár sor találkozásánál pedig az útalapot még a tél beállta előtt helyre kell hozni.

A Teleky utcában több helyen az aszfaltút kátyússá vált, a Teleky és a Kút utca találkozásánál az út széle megsüllyedt. A Teleky utcában, a Kút utcával szemben folyamatosan megáll a csapadékvíz a „felhízott” útpadka miatt.

A Malom utcában a közlekedési lámpa előtt a kátyúsodott aszfalt javítása szükséges. A Vashalom utcában több helyen komoly kátyúk alakultak ki, javításuk szükséges.

Az Asztalos utcán a meleg vizes kútnál, a Kurta utca felől található csapadékvíz-elvezető árok takarításra szorul, így utóbbi utcában megszűnne a csapadékvíz-elvezetőkben a pangó víz kialakulása és a Kőrösi Csoma Sándor utcáról is könnyebben le folyna a csapadékvíz.

A Petőfi Sándor utcán a 102. számtól a Cseresznye utcai kereszteződés irányában a csapadékvíz-elvezető rendszerben több helyen takarítás szükséges.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!