Maximális biztonság mellett zajlik a BVSZSZK pályázata.


Az EFOP 1.1.4-16-2017-00004 „Lehetek Én is” Elsőként lakhatást biztosító programban 2020. júniusában, ha óvatosan is, de a jogszabályi lehetőségek mellett, a szigorú járványügyi óvintézkedéseket betartva, tovább növelte a mentoráltakkal a személyes kontaktok számát és ismételten elindította a projekt megkereső munkáját.

Június hónapban az eddig felfüggesztett vagy az online térbe terelt állapotjavító szolgáltatásokat fokozatosan vezettük át a személyes jelenlétet biztosító kapcsolatokhoz. Júniusban újra igénybe lehetett venni a fodrász által nyújtott alapvető szépítészeti alkalmakat; illetve a pszichiáter, a pszichológus és a jogász is előreegyeztetett időpontokban, de formálisan, direktben fogadta a támogatottjainkat.

Június hónapban tovább folytatódott az E-Titán rendszerben a KRESZ vizsgára felkészítés. Mindezek mellett megkezdődött a következő 3 fő felkutatása, a képességek felmérése, kik azok, akik a potenciális célcsoportból bevonhatók a B kategóriás vezetői engedély megszerzésére.

A támogatottjaink munkaerőpiaci reintegrációjának elsősorban a szezonális, mezőgazdasági munkák illetve a közmunkaprogram adta lehetőségek adnak stabil alapot.

Június hónapig bezárólag, a projektbe bevontak száma meghaladta a 25 főt; a programokkal elért személyek száma 30 fő.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!