450 m2 parkolóhellyel bővült a belváros!


Négyszázötven négyzetméteren több mint húsz parkolót hoztak létre a Szánthó Albert utcában. A belvárosban történő parkolás a gépjárművek megnövekedett száma miatt egyre nehezebb Békésen. Ennek enyhítésére új parkolóhelyeket alakítottak ki.

A BKSZ Kft. munkatársai által elvégzett fejlesztés több célt szolgál. Segíti a közeli iskolában, iskolákban tanító pedagógusok, illetve az odajáró gyerekek szüleinek parkolását, enyhíti a reggeli és délutáni csúcsidőszak torlódásait. A városrészen településközponti szerepe miatt vendéglátóhely, számos üzlet és szolgáltató működik. Az ezekre a helyekre érkező vendégek számára is könnyebbség lehet a létesítmény.

Az új parkolóhelyek kialakítását az önkormányzati saját forrásból valósította meg. Mint a választókerület önkormányzati képviselője nagyon lényegesnek tartom, hogy a területen folytatódjanak a fejlesztések. Éppen ezért reményeim szerint jövőre rendbe tesszük az ott áthaladó kerékpárutat, illetve az iskolánál található járdát is. Tervezzük további parkolók létesítését a városban, hiszen azokra mindig nagy szükség van – nyilatkozta Polgár Zoltán, beruházásokért felelős alpolgármester


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


belváros parkoló