Bemutatkoznak az első osztályt indító pedagógusaink


Forrás: Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola
Helyszin: Békés, József Attila u., 12
Iskolánk célkitűzése, hogy tanulóinkat sokrétűen hasznosítható, korszerű tudással vértezzük fel az intézményünkben töltött nyolc év alatt. A képzés mellett sok érdekes tanórán kívüli tevékenységgel is próbáljuk színesíteni a gyerekek számára a tanulási folyamatot, hogy szórakozva és játszva is új ismeretekhez jussanak. Napjaink kihívásainak megfelelve az első osztályok indításánál három területet ajánlunk a tisztelt szülők figyelmébe: az egészséges életmód és mozgáskultúra kialakítását, az idegen nyelvi, valamint a digitális kompetenciák fejlesztését.

Az 1.a sportosztályunkban hagyományosan a testi – és egészségnevelés lehetőségét kínáljuk a sokrétű mozgásforma és a megfelelő szakemberek biztosításával.

A Bajza utcai épületünkben induló 1.b osztályban az idegen nyelv tanulására való felkészítést célozzuk meg a játékos formában megvalósuló angol nyelvi előkészítés révén.

Az 1.c digitális kultúra osztály pedig napjaink digitális kultúrájának kihívására, a digitális eszközhasználatra való felkészítést segíti már kisiskolás kortól kezdve.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!