Reményhír - "Játsszunk színházat!" - beszámoló


Reményhír - "Játsszunk színházat!" - beszámoló

„Játsszunk színházat!”

A Reményhír Intézmény 1.418.920,-Ft támogatást nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Nemzeti Tehetség Program keretében „A hazai és határon túli köznevelési intézményekben, iskolai rendszerű szakképzést folytató intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatása” elnevezésű NTP-KNI-19-0018 azonosító számú pályázaton.

A pályázatba bevont húsz tehetséges tanuló heti rendszerességgel vett részt dráma (interperszonális) és tánc (testi-kinesztetikus) tehetségterületen műhelyfoglalkozásokon. A pályázat keretében a gyerekek szeptemberben kétnapos kiránduláson jártak Debrecenben.

Tehetséges tanítványaink lelkesen készültek, hogy szakemberek segítségével színpadképes produkciót adhassanak elő. Az először májusra tervezett, majd decemberre halasztott művészeti gálát a járványügyi óvintézkedések miatt nem tudtuk közönség előtt megszervezni.

Valamennyien megízlelték már korábban a színpadra lépés izgalmát és a siker ízét. Bízunk abban, hogy a színjátszás és a tánc területén szerzett élményeik is hozzájárulnak önértékelésük erősödéséhez.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!