Az év első havazása Békésen.


Hétfőn délen, délkeleten számíthatunk havazásra, helyenként napközben havas esőre is, valamint keleten és az Alföld középső tájain is szállingózhat időnként a hó, ezzel szemben az északi és északnyugati országrészben naposabb idő ígérkezik.

Kedden keleten, délkeleten szállingózhat a hó, majd délután északnyugat felől megnövekszik a felhőzet és késő délutántól a nyugati határnál havas eső, hó is hullhat. Ezt megelőzően többórás napsütésre számíthatunk. Északon és nyugaton megélénkülhet a délnyugati szél. Hajnalban -9, -1, délután -1, +4 fokos várható.

Szerda reggelre több helyen, napközben főként keleten, északkeleten és néhol nyugaton alakulhat ki havazás, hózápor. Délkeleten havas eső eshet. Máshol kisüt a nap. Feltámad az északnyugati szél, többfelé erős, viharos lökések is lehetnek. Nappal -1, +5 fok között alakulnak a maximumok.

Csütörtökön is többfelé előfordulhat havazás, hózápor. A kissé szeles időben -2 és +4 fok között alakul nappal a hőmérséklet. Pénteken már többet süthet a nap, de szeles, napközben is sokfelé fagyos időre számíthatunk. Erős hajnali fagyok jönnek.

Prognózis: idokep.hu

Tételek: 1 - 20 / 43 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


havazás békés