Minden békési otthonba eljut a Békési Kisokos


Az önkormányzat kiadásában jelenik meg a Békési Kisokos című füzet, amely 44 oldalon tartalmazza a városi önkormányzat, kormányhivatal, intézmények, egyházak elérhetőségeit.

A közeljövőben minden békési postaládába eljut a Békési Kisokos, amely hiánypótló kiadvány. A beszélgetések során újra és újra felmerül, hogy nehéz megtalálni egy-egy intézmény elérhetőségét, vagy a sokak számára fontos a városi egészségügyi intézmény rendelési idejét. Ez különösen az internet világában járatlan vagy kevésbé járatos emberek számára okoz nehézséget.

Ezért gondoltunk arra, hogy egy kis könyvben kiadjuk az összes fontos telefonszámot, email-címet, nyitvatartási időt, ami a békésiek számára szükséges lehet – számolt be Mucsi András önkormányzati képviselő, a kiadvány szerkesztője. Szinte minden békésinek van dolga a polgármesteri hivatalban, a kormányhivatalban vagy a rendelőintézetben, de most a pandémiás időszakban előzetesen be kell jelentkezni, így szükség van telefonszámokra, ügyfélfogadási időpontokra. Ezt a hiányt pótolja a Békési Kisokos, ami remény szerint sok békési életét könnyíti majd meg. A cél az volt, hogy minden városi önkormányzati, állami és egyházi intézmény elérhetősége bekerüljön.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!