Még lehet regisztrálni a 100 ezer forintos utazási utalványért


BÉKÉS TORTÁJA – 2020

2020 tavaszán először került meghirdetésre a Békési Járás településein élő lakosok körében a Békés Tortája tortakészítő verseny, amely nagy sikert aratott. A győztes „Bánhidai diótorta” tavaly októbertől kapható a békési cukrászdákban szelet vagy egész torta formájában. Minden megvásárolt szelettel nagy eséllyel indulhatnak a 100 ezer forintos utazási utalvány megnyeréséért.

 

Polgár Zoltán, Békés alpolgármestere indította útjára a versenyt, amelyre bárki nevezhetett kortól, nemtől függetlenül, ha érzett magában kedvet és affinitást a tortakészítéshez. Nagyon örültünk, amikor megkerestek bennünket ezzel az újszerű ötlettel, hiszen településünkön, de a Békési Járás többi településén sem volt még példa ilyen versenyre eddig – tette hozzá az alpolgármester. Teljes odaadással nyújtottuk a segítséget a verseny megszervezésében és lebonyolításában, reméljük, hogy idén még többen éreznek majd kedvet a részvételre. A Békési Polgármesteri Hivatal égisze alatt megvalósított megmérettetés győztes tortája a cukrászdákban jelenleg is folyamatosan kapható, eddig már 2000 darab nyereménykártya került kiosztásra, közel 400 már regisztrálásra is került. Azok, akik regisztrálták kártyájukat, részt vesznek azon a nyereménysorsoláson, melyet várható júniusban tartanak majd a tortát értékesítő békési cukrászok közösen, és egy 100 ezer forint értékű utazási utalványt kap a szerencsés nyertes.

A cukrászdákban befolyt bevétel egy része jótékony céllal kerül felhasználásra, minden megvásárolt Békés Tortája szelet árából 50 forintot kap az,, ESÉLY” Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület. A 2007-ben alakult egyesület jelenleg 38 taggal rendelkezik, az elmúlt négy évben több, mint 1000 hontalan állatot juttattak új, szerető otthonba illetve ellátták őket a megfelelő kezelésekkel és oltásokkal is.

Tevékenységüket társadalmi munkában végzik a tagok, ami napi 6-8 órát vesz igénybe. Jelenleg a békési gyepmesteri telepen tevékenykednek, távlati céljuk azonban egy menhely létrehozása Békés városában a polgármesteri hivatallal együttműködve – összegezte a verseny legfontosabb céljait és hasznát Polgár Zoltán. 

 

Akik eddig még nem regisztrálták nyereménykártyájukat, az alábbi linken tehetik meg.

https://polgarzoltan.com/bekestortaja/nyeremenyjatek_2020

 

2021-ben a nyár elején is várható a Békés Tortája verseny meghirdetése.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


békés tortája