Új ügyvezető a KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nonprofit Kft.-nél


Új ügyvezetővel száll ringbe a Békést is magába foglaló KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nonprofit Kft. a most induló EU-s költségvetési időszakban elérhető uniós forrásokért.

A 2021-ben elinduló uniós költségvetési ciklusban Miklós Melinda szervezi majd meg a KBC-n belüli közös pályázati tevékenységeket Beleznai Róbert ügyvezetővel együttesen. Személyében egy a térség fő erősségéhez, a természeti környezethez és annak célszerű használatához messzemenően értő szakmérnököt köszönthetünk, aki emellett szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik a különféle EU projekteket érintő pályázati és megvalósítási tevékenység terén is. Munkájához, céljai, céljaink eléréséhez sok sikert, jó erőt és sok  kitartást kívánt a mai nappal Kálmán Tibor Békés város polgármestere.

Hiszem, hogy közös munkánk nyomán egy sikeres pályázati ciklus erősíti majd Békés és a térség jövőjét, kiaknázva a jól bevált, immár hagyományosnak nevezhető együttműködést településeink között. Egyúttal köszönetet szeretnék mondani Dr. Glózik Klárának, aki a most lejáró uniós költségvetési időszakban segítette igen hatékonyan a pályázati munkánkat, hozzájárulva ezzel a régió felzárkózásához, megerősödéséhez. A jelenlegi biztos alapokról tovább lépve az előttünk álló időszakhoz is komoly reményeket fűzök.- nyilatkozott Kálmán Tibor polgármester.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


KBC ügyvezető