Csak gyöngybetűkkel …


Megjelent: 2021 Február 3. ( Szerda ) 18:21
Módosítva: 2021 Február 4. ( Csütörtök ) 15:33
Még 2020 végén, a már több éves hagyományra visszanyúló Szépíró Versenyen vehettek részt a Refi tanulói, akik valamilyen területen tanulási nehézséggel küzdenek, de szorgalom és íráskép tekintetében kiemelkedő a teljesítményük.

A lebonyolításban fejlesztő- és gyógypedagógusaink közreműködtek. A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium pedagógusaival együtt fontosnak tartjuk, hogy minden gyermek számára biztosítsuk a fejlődés és a sikerélmény megtapasztalásának a lehetőségét.

Decemberben 30-nál is több alsó tagozatos részvevő bizonyíthatta ügyességét és szorgalmát. Szebbnél szebb munkák kerültek ki a kezeik közül, így ismét nehéz döntés eredményeképpen született meg a helyezettek névsora.

Az iskolavezetés támogatásával osztályonként 3-3 írásmunkát díjaztunk apró jutalommal, oklevéllel. Bízunk benne, hogy diákjaink számára később is érték lesz a kézírás képessége; és megélhetik azt, hogy az igyekezettel, odaadással elvégzett feladat a jövőben is elismerést hoz számukra.

„Ha fölgyújtjuk a gyermekben a veleszületett szikrát, azzal mindig olyan magaslatok felé nyitunk utat, amilyenekről álmodni sem mertünk volna."

Kristine Barnett

A Református EGYMI munkatársai


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!