Ásós Géza vendéglős lett az Év embere


Az elismeréssel járó 250 000Ft –os összeget a második helyen végző Dr Abdulrahman Adulrah Mohamed gyermekorvos által életre hívott Viharsarki Gyermekmentő Alapítvány számára ajánlotta fel Ásós Géza.

A Rádió 1 játékában a Facebookon zajló szavazásban Ásós Géza békési vendéglős lett az Év embere 2254 szavazattal, míg a második Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed 1886, a harmadik pedig Dr Nagy Katalin 837 szavazattal.

Géza hírportálunknak elmondta, a szavazás állása alapján már korábban eldöntötte, amennyiben megnyeri a szavazást, úgy a gyermekmentő alapítványnak adja az összeget. 

A vendéglős az elmúlt hetekben új útra lépett, reggelente élő videóban mutatja be a Kira Vendéglő menüjének készítését, ami annyira sikeres, hogy napi ezrével csatlakoznak a rajongók Facebook profiljához.

- Azt terveztem, hogy összerakok egy főzőstúdió sarkot a vendéglőben, de rájöttem, hogy az embereket így közvetlenül, minden körítés nélkül jobban érdekli hogy mit főzök, hogyan csinálom, mintha díszletek között ügyködnék. Fogom a mobilom és megy az élőadás, Tóni sokszor segít amikor mindkét kezem kell a művelethez, meséli nevetve.

A számok őt igazolják, van olyan reggeli főzős videója, amit 10 óra alatt több mint húszezren láttak már és naponta ezressével emelkedik a követők száma. 

- Természetesen a menük számának emelkedésén is látjuk a népszerűséget, sokan rendelnének más megyék városaiból is és egyik rendszeres nézőm mondta a minap, Géza, jobban indul a reggelem, mióta nézlek, csak a videó végére mindig újból éhes leszek, ha már reggeliztem is. 

Ezen a linken követhető minden hétköznap reggel Géza főzése élőben. 

 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


az év embere