A Forbesban szerepel a Békési Húsmanufaktúra!


A neves amerikai gazdasági magazin magyar kiadása három oldalt szentelt a békési húsos vállalkozás bemutatására.

Minden legyen házi, csak nagyobban címmel mutatja be a Békési Húsmanufaktúrát a Forbes, Kovács István ügyvezető-tulajdonos kíséretében. Szó esik a ma is üzemelő boltról, a vágóhídról, hogy hogyan kezdte el annak idején idősebb Kovács István hentes vállalkozását és hogyan indult a kolbászkészítés, amely mára már napi három tonna kapacitással működik.

 

A riportban szó esik a marhabeles szalámiról, a szilvalekváros kolbászról, a méreg erős Morugáról és a paprika és kömény nélküli Pitykéről, a Békési Húsmanufaktúra újításairól, de feltűnik néhány mondat erejéig Ásós Géza is.

 

A februári Forbes már az újságárusoknál!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


forbes riport békés