Naptár

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
 • Ha hétvége, akkor korlátlan étkezés a Kirában!
  Időpont: 2023 Május 19. ( Péntek ) 11:00
  Az ország első cigányvendéglője péntektől vasárnapig korlátlan étkezéssel vár Békésen, a Táncsics u. 6. szám alatt! ÉTELVÁLASZTÉKUNK EZEN A HÉTVÉGÉN:
 • Szakmai rendezvény volt a Dr. Illyés Sándor EGYMI-ben
  Időpont: 2023 Április 26. ( Szerda ) 13:00
  II. alkalommal került megrendezésre Békésen, a Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben a sajátos nevelési igényű gyermekek nevelésével, oktatásával kapcsolatos országos szakmai konferencia. A megnyitó ünnepségen Teleki-Szávai Krisztina a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója, Kálmán Tibor Békés város polgármestere, Dr. Varga Imre címzetes igazgató, címzetes főiskolai tanár, Reményi Tamás a Magyar Gyógypedagógusok Egyesületének elnöke, egyetemi oktató és Aléné Kucsera Andrea a Dr. Illyés Sándor EGYMI intézményvezetője köszöntötte a megjelent kedves vendégeket. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Deákné Domonkos Julianna, a Hepp Ferenc Általános Iskola igazgatója, Békés város kulturális tanácsnoka. A 3 napos szakmai konferencián lehetősége volt a kollégáknak a szakma kiválóságainak, - Reményi Tamás gyógypedagógus, szenzoros integrációs terapeuta, egyetemi oktató, Urbancsekné Sebestyén Marianna, óvodapedagógus, mesterpedagógus szaktanácsadó, Bereczki Enikő generációkutató, Prof. Dr. Gyarmathy Éva klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, Fazekasné Dr. Fenyvesi Margit címzetes egyetemi tanár, Szelekovszky Noémi fejlesztőpedagógus – és az intézmény pedagógusainak órabemutatóin részt venni. Az órabemutatók során az intézmény az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja által 2020-ban és 2023-ban is nyertesnek ítélt Bázisintézményi jó gyakorlatát is megmutatta melynek címe Kutyás terápia a fejlesztő nevelés oktatásban. A Békéscsabai Oktatási Központ részéről Dr. Szathmári Imre köszöntötte a résztvevő kollégákat. Ezen kívül az 1.a, a 2.a, a Katica csoport, a 11. készségfejlesztő évfolyam testnevelésóráján, a népi kézműves szőnyegszövős tanulók gyakorlati óráján, valamint egyéni TSMT terápián vehettek részt az érdeklődők. A rendezvény 100 fő feletti létszámmal valósult meg. Köszönjük szépen mindenkinek!
 • Milyen programok lesznek a héten Békésen? 2023.05.02-05.07-ig!
  Időpont: 2023 Május 2. ( Kedd ) 13:37
  Mikor? Hol? Milyen programok lesznek Békésen? A Békés Mátrix hírportál heti békési programajánlója:
 • Húsvét után megváltott emberként : Tamás - 2023.04.30.
  Időpont: 2023 Május 2. ( Kedd ) 09:54
  Igét hirdet: Torkos - Demeter Henrietta Marosugrai lelkipásztor
 • Kóstold meg a City penne tésztáit!
  Időpont: 2023 Május 2. ( Kedd ) 12:21
  8 féle penne tészta finomsággal várunk a City Falatozó - Étterem, Kávézó és Pizzériában!
 • 5 hajvágás után a 6. KEDVEZMÉNYES!
  Időpont: 2023 Május 2. ( Kedd ) 13:16
  KÉRD HŰSÉGKÁRTYÁDAT A békési HajMűhelybe, a fodrászatba, amely csak a férfiaké! GYŰJTSD az alkalmakat és az ötödik után a hatodik kedvezményes lesz!
 • Ha jó húslevest akarsz, ki ne hagyd!
  Időpont: 2023 Május 2. ( Kedd ) 13:20
  EZEN A HÉTEN - május 6-án délig a velős csont kilója CSAK 50Ft
 • Május 6-án ballagnak a Szegedi Kis István Református Intézmény végzősei
  Időpont: 2023 Május 2. ( Kedd ) 13:31
  A végzős osztályok névsora: