| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Kardhal NetCafé

Partner: 2014-02-10
Cím: Békés, Szánthó A. u. 2. a Dübögő mellett!
Tel.: 66 416 224

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/bekesmatrix.hu/user.php on line 264
Web: www.kardhal.hu


A Kardhal Számítástechnika szakbolt 2002 tavaszán kezdte meg működését, számítástechnikai eszközök kereskedelme és szervizelése volt a fő profilja. Békésen a Ligeti pavilonsor egyik üzletében, igencsak szűkös 20m2 -en működött.

2007 év végén kinőve a régi üzletünket és a megújult szolgáltatások miatt új helyre kellett költöznünk!

A Kardhal Netcafé Számítástechnika szakbolt és Internetkávézó két üzlete egymás mellett, Békés egyik frekventált utcájában a Szánthó Albert u. 2. szám alatt a Dübögő Hotel oldalában található. Az egyik üzletében Működik az Internetkávézó, 7+1 kliens számítógéppel, másik üzletében található a számítástechnikai szakbolt és szerviz összesen 90m2-en .

Az új üzlet 2007 Decemberében nyitotta meg kapuit, hogy a helyi igényeknek megfelelően szolgáltasson internet, fénymásolás, nyomtatási és kiegészítő nyomdai tevékenységet az érdeklődők számára. . Hisszük, hogy az ügyfélközpontú gondolkodásunk gyümölcse a megnyílt Kardhal Netcafé Internet kávézó létrejötte, és sikere. Célunk, hogy ügyfeleink számára információt szolgáltassunk, segítsük a diákok, otthonról dolgozók, kis és középvállalkozók munkáját irodatechnikai gépparkunkkal (fénymásolás, nyomtatás, iratfűzés, fax küldés-fogadás, szkennelés, CD archiválás..), és tudásunkkal.


Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/bekesmatrix.hu/user.php on line 317