Új utakon a Kulturális Központ a TOP CLLD pályázat révén.


A folyamatban lévő és az előkészítés alatt álló munkálatokról is egyeztetett Kálmán Tibor polgármesterrel és Polgár Zoltán alpolgármesterrel a napokban az intézményt február elseje óta vezető Dr. Pappné Darida Andrea

Az épületben zajló felújítási munkálatok során célszerűbb lesz a helykihasználás, megújul az aula és a közösségi tér, valamint a recepció is. Mozgatható falak segítségével több célú konferenciateremként és tanteremként is használható helyiségek kerülnek kialakításra. A színházteremhez tartozóan modern, az igényeknek megfelelően a hangosító helyiség is megújul az intézményben. Ezek a változások nem csupán a tárgyi feltételek javulását jelentik, hanem megteremtik a városi kulturális élet teljes reformjának lehetőségét, mely a városvezetés elképzeléseivel és igazgató asszony programjával egybevág.

 

- A jelenleg folyó munka nyomán biztos vagyok abban, hogy a járványhelyzet enyhülésével beinduló közösségi és társadalmi élet hatékony színtere lesz a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ.- fogalmazott Kálmán Tibor polgármester.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!