Vádat emelt az ügyészség a békési nő ellen.


Kétrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy büntetlen előéletű, 43 éves békési nő ellen, aki rövid idő alatt 11 alkalommal lopott két békési vegyesboltból.

A munkanélküli nő 2020. június 3-a és 16-a között 7 alkalommal ment lopni ugyanabba a békési vegyesboltba, ahonnan alkalmanként néhány ezer forintnyi árut vitt magával, amelyek között a mosókapszula minden esetben megtalálható volt. A nőt az utolsó alkalommal az áruház biztonsági őre feltartóztatta, így az akkor ellopott mosókapszulát a helyszínen vissza kellett adnia. A nő összesen 36.428 forint kárt okozott, amiből 2.899 forint térült meg.

 

Felelnie kell azért is, mert még korábban, 2020. április 20-a és 27-e között 4 alkalommal egy másik békési üzletből a táskájába rejtve illatgyöngyöket lopott, amivel 14.000 forint kárt okozott, amiből 3.500 forint az elfogásakor lefoglalással megtérült, míg a további kárt maga térítette meg.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!