Naptár

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
 • Polgárőrséget kereste fel a városi bizottság
  Időpont: 2021 Július 15. ( Csütörtök ) 14:30
  Békés Város Képviselő-testülete Ügyrendi, Lakásügyi és Közrendvédelmi Bizottsága július 15-én munkalátogatás keretében a Békési Polgárőrséget kereste fel.
 • Többlettámogatások Békés megyei településeknek
  Időpont: 2021 Július 15. ( Csütörtök ) 10:04
  Oláh Gábor regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár arról tájékoztatta Zalai Mihály megyei elnököt, hogy – a települések és a Békés Megyei Önkormányzat közös fellépésének köszönhetően – több pályázat támogatásának növeléséről született döntés.
 • Péntek este kiterjedt zivatarrendszerek érkezhetnek térségünkbe is.
  Időpont: 2021 Július 15. ( Csütörtök ) 16:18
  Péntek napközben főként az ország délkeleti, keleti felén alakulhatnak ki záporok, zivatarok, északnyugaton még csendesebb időre készülhetünk. Fülledt meleg időre, 27-33 fokos maximumokra számíthatunk. Este dél felől már nagyobb számban érkeznek zivatarok,
 • Vádat emelt az ügyészség a békési nő ellen.
  Időpont: 2021 Július 15. ( Csütörtök ) 08:48
  Kétrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy büntetlen előéletű, 43 éves békési nő ellen, aki rövid idő alatt 11 alkalommal lopott két békési vegyesboltból.
 • Július 20-tól augusztus 2-ig szabadság miatt zárva lesz a békési Kisgépkölcsönző
  Időpont: 2021 Július 15. ( Csütörtök ) 10:36
  Nyitás: 2021.08.03-án! Megértésüket köszönjük!
 • Te hogy dolgozol? Töltsd ki ezt a tesztet és azonnal megtudod!
  Időpont: 2021 Július 15. ( Csütörtök ) 15:25
  Egyre többen térnek vissza a korábbi kerékvágásba a home office időszaka után. A régi-új helyzet ismét lehetőséget ad „munkahelyi énünk” kibontakozására. Saját személyiségünk nemcsak a csapatdinamikát befolyásolja, de meghatározza azt is, hogyan érezzük magunkat saját munkakörünkben, illetve, hogy például hozzánk fordulnak-e a kollégák segítségért, esetleg egy szelet süteményért. Te tudod milyen vagy, amikor dolgozol?
 • Békési Települési Értéktár Bizottság új elnököt választott
  Időpont: 2021 Július 15. ( Csütörtök ) 15:43
  Az eddigi munkát irányító Izsó Gábor elnök sokéves munkáját, lemondása után Mucsi András, a Humán és Szociális Bizottság elnöke vette át a bizottság megbízásából.