Sztojka Tibit, a dobozi énekest is utolérte a szerelem!


Madzagfalva első napján, 17:50-től lesz látható Sztojka Tibi műsora a szbadtéri színpadon!

Szia Tibi!

Aki követi a zenei pályafutásodat az jól tudja, hogy ritkán beszélsz a magán életedről, illetve a családi dolgaidról így szerelemről is, de akkor hogy is van ez????

 

- Sziasztok!

Igen így van, hisz én nem vagyok annak híve, hogy a magán életemet, illetve a családomról, a gyerekeimről készítsünk híreket csupán azért, hogy legyen valami média megjelenésünk.

De természetesen azért azzal tisztában vagyok, hogy akik követik a zenei pályafutásomat, azok azért picit kíváncsiak a magán életemre is, amivel szerintem nincs is baj, ha az bizonyos mértékkel történik!

 

De most nekünk még is mesélsz egy picit a szerelemről,

hisz az új dalod tele van érzelemmel és ezt sugallja!?

 

- Így van a hetekben jelent meg a legújabb dalunk és Videoklippünk Utolért engem is a szerelem címmel, amit egyébként Gyulán forgathattam le, ez egy plusz öröm volt számomra!

 

Nos akkor mesélj nekünk a te nagy szerelmedről, mikor is ért utol téged ???

 

- Bevallom őszintén, én nagyon szerencsésnek érezhetem magam, hiszen anno Zsanettal gyerekkori szerelemnek indult 13-14 évesen, ám a mai napig együtt vagyunk ami azt jelenti 23 – éve ami azért nem kevés idő, én azt gondolom!

 

Ez tényleg nem kevés, és mi a Titok ????

 

- Titok ??? Azt gondolom nincs titok, csupán tényleg szeretjük egymást és kitartunk egymás mellett jóban – s rosszban, bár erről a feleségem azt gondolom részletesebben tudna beszélni!

 

De azért gondolom, nálatok is vannak vagy voltak hullámvölgyek???

 

- Persze, természetesen!

Az én véleményem az, hogy ezen dolgok a vele járó próbatételek egy házasságnak, és ha azokon is túljutunk akkor tényleg valami nagyon erős érzelem van a két ember között!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Család???

- Igen van 3 – gyönyörű gyermekem, két kislányom Amanda és Alica, illetve egy kis fiam Denisz!

 

 

 

Mondhatni elég korán kezdted a családi életet!?

 

- 20 – éves voltam amikor Amanda megszületett, nagyon fiatal, még Fő suliba jártunk a feleségemmel. Nem mondom, hogy könnyű volt sőt inkább azt mondom nehéz!

Viszont azt most már úgy érzem nagyon sok előnnyel jár, hogy fiatalon lettünk szülők,

hiszen sok dologban jobban megértjük és átlátjuk a gyerekek fiatalok gondolkodását, illetve viselkedését! Szülőnek lenni egyébként kortól függetlenül azt gondolom, hogy bár nagyon csodálatos dolog, de óriási felelősség és nem egyszerű!

 

Köszönöm szépen, hogy most kivételt tettél, és kicsit be engedtél minket a magán életedbe.

Esetleg a közeljövőbeli tervek, célok ami a zenei pályafutásodat illeti ???

 

- Természetesen mindig vannak!

Szerintem nagyon szépen haladunk előre a kitűzött célomhoz és hasonlóan szeretném folytatni, amely azt jelenti, hogy új dalok, videoklippek, albumok, és sok minden más érkezik még a jövőben!

 

További sok sikert kívánok!

 

- Szívből köszönöm, sziasztok!

 

 

 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!