2021. augusztus 20., 15-18 óráig a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba (emeleti tanfolyam 2-es terem)
Csarnai Erzsébet, élelmiszermérnök, a Békés és Környéke Biokultúra Egyesület elnökének segítségével süthetnek kenyeret az érdeklődők.
Kenyérsütés lépésről lépésre: kovászolás, dagasztás, kelesztés, sütés
De lesz kóstoló is: libazsíros és szilvalekváros kenyér
E mellet érdekes kísérő programok is várják a résztvevőket: mesehallgatás, gyurmázás kenyértésztával (gyerekeknek), búzakalászból asztaldísz készítés, kenyér-kvíz
A program a Békés Városi Püski Sándor Könyvtár TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01358 kódszámú Közös jövőnk természetes c. pályázatából valósul meg