Sajtóközlemény


A Békési Ipartestület 2021. október 18 hétfőn az Ipartestület közösségének gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos programjainak projektindító rendezvényét tartotta.

Az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból TOP-7.1.1-16-HESZA- 2020-01355 számon vissza nem térítendő támogatásban megvalósuló programot minden Békés vonzáskörzetében működő vállalkozó díjmentesen látogathatja.

A megjelenteket Németh László IPOSZ elnök, és Kálmán Tibor polgármester köszöntötte, majd Juhos János ismertette a megvalósuló program részleteit.

 

Nagy sikert aratott dr. Néveri Magdolna pszichiáter a vállalkozásvezetőket feltöltő tréningjének bemutatása, amelynek folytatása november 3.án következik.

 

Újszerű, de hasznos kezdeményezés volt a Békés és környéke vállalkozóinak bemutatkozása, amit a továbbiakban minden hétfőn a klubesteket megelőzően fognak tartani.

 

Várhatóan nagy hiányt pótol a tanácsadói szolgáltatás, amely keretében az év végéig minden nap 1 fő vállalkozó, vállalkozás vezető tart ügyeletet és ad tanácsot a vállalkozói tevékenységgel kapcsolatban.

 

Munka és balesetvédelmi előadások külön a cégvezetőknek és egy másik alkalommal a munkavállalóknak novemberben kerül megrendezésre.

 

Várhatóan november végén, december elején kerül megrendezésre a tagok és családjaik számára a családi nap.

 

Elkészült, és jelenleg is feltöltés alatt van az Ipartestület honlapja a www.bekesiiparosok.hu cím alatt, amelyen minden aktuális információ olvasható lesz.

 

A Békés Ipartestület vár minden, a programjai iránt érdeklődő vállalkozót!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!