Bursa Hungarica ösztöndíjra november 5-ig jelentkezhetnek


FELHÍVÁS!

Békés Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján

ezennel kiírja a 2022. évre

a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot

 

A/

felsőoktatási hallgatók számára

a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan

 

B/

felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára

 

Pályázhatnak azon békési lakóhellyel rendelkező felsőoktatási hallgatók, vagy felsőoktatásba jelentkező fiatalok, akinek a pályázati kiírás feltételeinek megfelelnek és családjukban az egy főre eső nettó jövedelem nem haladja meg a mindenkori minimálbér 54 %-át, ez jelenleg 90.396 Ft.

 

A részletes pályázati kiírások megtekinthetők az az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapján: https://emet.gov.hu/bursa-hungarica-osztondijprogram-2022-evi-nyilt-palyazati-felhivasai/

 

A pályázatok 2021. október 6 – 2021. november 5. között adhatók be az alábbi módon:

 

A pályázó regisztrál, vagy korábbi belépési kódjával belép a

 

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

oldalra, ahol saját adatai megadása után kitölti a Pályázati űrlapot.

 

A pályázat véglegesítése után az űrlapot ki kell nyomtatni és aláírva papír alapon be kell nyújtani a kötelező mellékletekkel együtt: hallgatói jogviszony igazolás, az együtt élő családtagok jövedelem igazolásai (kiskorú vagy másik hallgató családtag esetén iskolalátogatási, hallgatói jogviszony igazolás).

 

A pályázatok benyújtásának helye: a Békési Polgármesteri Hivatalban Sápi András kapcsolattartónál a 47. sz. irodában, vagy postai úton, legkésőbb 2021. november 5-i feladási dátummal.

 

A https://emet.gov.hu/app/uploads/2020/10/eper_bursa_palyazoi_felhasznaloi_kezikonyv.pdf linken található pályázóknak szóló felhasználói kézikönyv a pályázat kitöltésében segítséget nyújt.

 

FIGYELEM! Saját vagy intézményi adatokat csak a pályázati űrlap kitöltésének megkezdése előtt lehet rögzíteni, módosítani. Véglegesített pályázaton javítani már nem lehet!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!