Füredi Jánost indítja a Fidesz – KDNP


Megjelent: 2022 Május 5. ( Csütörtök ) 13:42
Módosítva: 2022 Május 5. ( Csütörtök ) 16:55
Az egyes önkormányzati választási körzetben időközi választás lesz, Füredi János indulását és jelölését a Fidesz - KDNP, a Jobboldali Összefogás Békésért, a Fidelitas és a Békési Gazdakör is támogatja.

Kálmán Tibor polgármester mutatta be a jelöltet, a békésiek figyelmébe.

Füredi János elmodta, ahogy eddig is, szívesen segít a körzetben élők ügyes-bajos gondjainak intézésében, sokat van kint az utcán az emberek között, meghallgatja őket és próbál megoldást találni a különböző ügyekben.  

Mucsi András képviselő elmondta, Füredi János az önkormányzat régi, megbízható partnere. A Városgondnokság, majd a BKSZ munkatársaként öt évet dolgoztak együtt, közösen rendbe tették a lakásügyet. A bérlőkkel új, személyes kapcsolatot épített ki. Szociális érzékenysége nagyon fontos a nehéz ügyek megoldása során. 2019 óta az Ügyrendi Bizottság tagja, ahol a döntések előkészítésében oroszlánrésze van.

A képviselő hangsúlyozta, fontos, hogy a városrész olyan kormánypárti képviselőt kapjon, aki jó kapcsolatban van a város vezetésével, mert csak akkor tud hatékonyan lobbizni a fejlesztések érdekében. Füredi János személyében erre is garanciát kaphatnak az ott élők.

A Kereszténydemokrata Néppárt azért jelölte, mert ismerik a munkabírását, közvetlenségét, a kiterjedt társadalmi kapcsolatrendszerét és nem utolsósorban a keresztyén elkötelezettségét. A KDNP helyi szervezetének titkára évek óta, ezen túl a megyei pártszervezet titkára.

A Fidesz-KDNP frakcióban szükség van egy olyan új képviselőtársra, aki közvetíti feléjük a körzet gondjait, kéréseit, valamint képviselőként elmondja a választóknak, hogy milyen döntést miért hozott meg a városvezetés – összegezte Mucsi András az elhangzottakat.

 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!