Foldana - Pénzügyi megoldások őstermelőknek és vállalkozóknak Békésen is!


A földalapú támogatások azonnali megelőlegezését végezik, ami azt jelenti, hogy a hivatalos támogatási kérelem benyújtása után öt munkanapon belül folyósítják a támogatási összeget, szemben a többi bankkal, ahol ez a folyamat jellemzően sokkal hosszadalmasabb.

Fő célcsoportuk a mezőgazdasági őstermelők, a legkisebbek is.

A fedezet a követelés maga.

Specialitásunk, hogy bármilyen kisösszegű földalapú támogatásnál rendelkezésre állnak ezzel a típusú előfinanszírozással, célcsoportjuk  a kis- és közepes gazdálkodók is!  

Békésen a Rákóczi utca 3. szám alatt hétköznapokon 9:00-17:30 óra között várják ügyintézőink az ügyfelek jelentkezését, illetve telefonon a +36-1-786-04-02 és +3670-636-2805 számokon, e-mailen pedig a bekes@foldana.hu elérhetőségen.

A tájékoztatás nem teljes körű. A fentebb részletezett gyorskölcsön THM mértéke hitelbírálat függyvényében 9,8-18,8% között változhat. Termékek és szolgáltatások részletes feltételeit az aktuális kamatokat és díjakat a www.foldana.hu honlapon közzétett vonatkozó tájékoztatók tartalmazzák. Jelen ismertető kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja így nem minősül a Foldana Pénzügyi Zrt. részéről nyilvános ajánlattételnek vagy ajánlattételi felhívásnak. A Foldana Pénzügyi Zrt. a hitelbírálat jogát valamint a kondíciók módosításának jogát fenntartja. Kérjük a változásokat kisérje figyelemmel. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük tájékozódjon személyesen ügyfélszolgálatunkon és a www.foldana.hu honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból, azok mellékleteiből és a vonatkozó hirdetményekből.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!