Szegeden kirándult a Bóbita Kollektíva


Forrás: Bóbita Integrált Tagóvoda
Helyszin: Ótemető utca 2.
Megjelent: 2022 Szeptember 19. ( Hétfő ) 15:49
Módosítva: 2022 Szeptember 19. ( Hétfő ) 18:05
Szegeden kirándult a Bóbita Kollektíva! Szakmai kirándulásunk alkalmából látogatást tettünk a helyi Zsinagógában, Móra Ferenc Múzeumban és a finom ebédet követően hajókázásra indultunk a Tiszán.

A kirándulással elsődleges célunk az volt, hogy Kollektívánkat még szorosabban összekovácsoljuk és kikapcsolódjunk. A napunk egy szuper csapattal, rendkívül jó hangulatban telt. A délután folyamán szabadprogramra is volt lehetőség a Dóm Téren. A programok és az együtt töltött idő lehetőséget biztosított a sok nevetésre, feltöltődésre. 

Szegeden kirándult a Bóbita Kollektíva! Szakmai kirándulásunk alkalmából látogatást tettünk a helyi Zsinagógában, Móra Ferenc Múzeumban és a finom ebédet követően hajókázásra indultunk a Tiszán. A kirándulással elsődleges célunk az volt, hogy Kollektívánkat még szorosabban összekovácsoljuk és kikapcsolódjunk. A napunk egy szuper csapattal, rendkívül jó hangulatban telt. A délután folyamán szabadprogramra is volt lehetőség a Dóm Téren. A programok és az együtt töltött idő lehetőséget biztosított a sok nevetésre, feltöltődésre. 

Tételek: 1 - 20 / 121 (7 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!