Sztárfellépők sora érkezik az idei Csabai Kolbászfesztiválra!


Megjelent: 2023 Augusztus 25. ( Péntek ) 12:12
Módosítva: 2023 Augusztus 31. ( Csütörtök ) 15:44
Koncertet ad Rúzsa Magdi, Boban Marković, a Halott Pénz, Azahriah és a Neoton is.

Bővelkedik sztárfellépőkben az október 19–22. közötti 26. Csabai Kolbászfesztivál zenei, szórakoztató programja a CsabaParkban a Mokry- és a Munkácsy-sátorban, valamint a szabadtéri színpadon is.

Hégelyné Győrfi Ilona programigazgató hangsúlyozta, minden korosztálynak, a fesztivál minden napján kínálnak zenei programokat. Felsorolni is nehéz lenne a koncertezők teljes névsorát, de íme, egy kis ízelítő.

A csütörtöki nyitónapon fellép Manuel, D Session és Dj Metzker  Viki is. Pénteken színpadra lép a La Bomba, a Halott Pénz, Dzsúdló, fergeteges partyt ígér a Groovehouse, Dj Dominique, Gaye Maly, Young Fly, Sterbinszky X Mynea.

Szombaton a nemzetközi kolbászgyúróverseny napján érkezik a Pénzügyőr Zenekar – Big Band, a Gipsy Kings Experience, Rúzsa Magdi, Boban Marković, DR BRS, Dj Virgo & Mistex, Regan Lili, K. Kevin és Fenyvesi. Vasárnap koncertezik a Neoton Família, a Bittó Duó, Azahriah, itt lesz  Dj Berry, Hamvai P.G. és Dj Junior is.

A szervezők szem előtt tartották azt is, hogy minél több helyi előadónak, zenekarnak, csoportnak biztosítsanak bemutatkozási lehetőséget, és ők is szórakoztassák a kolbászfesztivál látogatóit.

JEGYEK ITT! 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!