Wolf Német Minőségi Használtcikk Áruház - Októberi ajánlatunkból!


Wolf Használtcikk Áruház a megye legnagyobb használt kereskedése. Békésen, a Csabai út 11 szám alatt található, a patika mellett.

Könnyen megközelíthető mind Békéscsaba, Murony, Vésztő és Mezőberény irányából is.
Jelenleg több mint 500 négyzetméter fedett és 150 négyzetméter nyitott elárusító térrel, több száz négyzetméter raktárral, több milliós árukészlettel várja vásárlóit. Belső kialakításában több részlegre lett felosztva, külön háztartási kisgép és felszerelés, bútor, ajándék és üveg, műszaki, lakberendezési részek várják a vásárlókat.

2001 -ben, a megnyitáskor még a tulajdonosok sem gondolták, hogy az üzlet eredeti alapterületét pár éven belül - a szakadatlan bővítések ellenére is - ennyire ki fogja nőni. Ezért előbb 2004 - ben megvásárolták a bolttal szemközti házat raktárnak, majd 2005-ben újabb jelentős bővítés keretében az épület folytatásaként egy emeletes bemutató és tároló termet építettek az áruházhoz. Ennek felsőszintje is raktárként szolgál.
Az így nyert területen - a vásárlók igényének megfelelően - még gazdagabb bútorválasztékot tudtak felsorakoztatni.
A fejlesztés természetesen nem ért véget, a választék folyamatosan bővül, a cél az, hogy fűnyírótól a fogasig, szekrénytől a szövetig minden megtalálható legyen boltjukban.


Nagyon fontos tudnivaló, hogy a WOLF Használtcikk Áruház bizományos átvétellel nem foglalkozik, kizárólag saját holland és német beszerzési forrásából értékesít, azt is minőség szerint válogatva!

Kínálatukban bútor, műszaki cikk, játék, lakás és konyhafelszerelés, kerti és ipari szerszámok, kisgépek, kerékpárok, motorok, ajándéktárgyak, lakástextíliák is megtalálhatóak. 


A megvásárolt nagyobb méretű árukat Békés és környékén igény szerint házhoz is szállítják.
Érdemes tehát ellátogatni a WOLFba - mert NÁLUK BIZTOSAN MEGTALÁLJA!

TEL: 06 30 262 5330

WOLF NAPI ÚJDONSÁGOK A FACEBOOKON! KÖVESD BE! 

Tételek: 1 - 20 / 59 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!