BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT - 2024


A 2024. évre kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra 2023. november 3. lehet pályázatot benyújtani. Békés Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot

A/

felsőoktatási hallgatók számára

a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan

 

B/

felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára

 

Pályázhatnak azon békési lakóhellyel rendelkező felsőoktatási hallgatók, vagy felsőoktatásba jelentkező fiatalok, akinek a pályázati kiírás feltételeinek megfelelnek és családjukban az egy főre eső nettó jövedelem nem haladja meg a mindenkori minimálbér 54 %-át.

 

A részletes pályázati kiírások megtekinthetők az az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapján: https://emet.gov.hu/megjelentek-a-%ef%bf%bcbursa-hungarica-osztondijprogram-2024-evi-nyilt-palyazati-felhivasai/

 

A pályázatok 2023. november 3. napjáig adhatók be az alábbi módon:

 

A pályázó  regisztrál, vagy korábbi belépési kódjával belép a

 

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

oldalra, ahol saját adatai megadása után kitölti a Pályázati űrlapot.

 

A pályázat véglegesítése után az űrlapot ki kell nyomtatni és aláírva papír alapon be kell nyújtani a kötelező mellékletekkel együtt: hallgatói jogviszony igazolás, az együtt élő családtagok jövedelem igazolásai (kiskorú vagy másik hallgató családtag esetén iskolalátogatási, hallgatói jogviszony igazolás).

 

A pályázatok benyújtásának helye: a Békési Polgármesteri Hivatalban Balázs Ildikó kapcsolattartónál a 42. sz. irodában, vagy postai úton, legkésőbb 2023. november 3-i feladási dátummal.

 

https://emet.gov.hu/app/uploads/2020/10/eper_bursa_palyazoi_felhasznaloi_kezikonyv.pdf  linken található pályázóknak szóló felhasználói kézikönyv a pályázat kitöltésében segítséget nyújt.

 

FIGYELEM! Saját vagy intézményi adatokat csak a pályázati űrlap kitöltésének megkezdése előtt lehet rögzíteni, módosítani. Véglegesített pályázaton javítani már nem lehet!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!