Technológiai fejlesztés az IP TENDER Kft-nél


Sajtóközlemény

2023.10.27.

IP TENDER KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2023.10.27. napján befejezte a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.1-21 kódszámú felhíváson nyertes pályázat megvalósítását. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A Társaság 209,3 millió Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert technológiai fejlesztésre.

 

A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00053 számú projekt a Széchenyi Terv Plusz támogatásában technológiai fejlesztés keretében 1-1 db LIEBHERR L 506 Compact G6.0-D jelű homlokrakodógép és LIEBHERR A 918 Litronic (IV) gumikerekes kotrógép beszerzése, csarnok építése, napelemes rendszer telepítése, továbbá 5 fő részére 100 órás informatikai képzés teljesült. A projekt eredményei kapacitásbővítést, hatékonyságnövelést és energiacsökkentést tesznek lehetővé. versenyképesség növeléséhez, valamint a modernizációs folyamatokhoz és a fenntartható fejlődéshez.

 

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásának köszönhetően valósult meg.

 

További információk:

E-mail: iptenderkft@gmail.com

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


pályázat