1,7 millió forint gyűlt össze a sportbálon


Megjelent: 2024 Február 23. ( Péntek ) 11:59
Módosítva: 2024 Február 26. ( Hétfő ) 15:30
Több mint 1,7 millió forint gyűlt össze a közelmúltban megtartott Békési Sportbálon

A rendezvény legfőbb célja, mint évek óta mindig, az volt, hogy a bevételből segítsék a helyi klubokat, sportegyesületeket, a fiatalok, a békésiek sportolását. A résztvevők a belépőjegyeken előzetesen jelezhették, hogy melyik szervezetet támogatják. Az összeget ez alapján, az arányok alapján osztják majd szét -  - tette közé közösségi oldalán Polgár Zoltán alpolgármester. 

Február második hétvégéjén tartották a városi sportcsarnokban a 12. Békési Sportbált. A rendezvény elsődleges célja a szórakozáson túl a helyi sportszervezetek támogatása a sportbál belépőjegyeinek és a tombolajegyek értékesítéséből származó bevételből. Idén több mint másfél millió forint támogatásban részesülnek a sportszervezetek.

 

Egy évet kihagyva ismét megrendezésre került a népszerű békési sportbál. A helyi sportszervezetek, sportolók, sportot támogatók nagyszámú érdeklődése mellett mintegy négyszáz vendég szórakozott együtt. Dankó Béla, Békés és térsége országgyűlési képviselője, az est fővédnöke köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy a békési sportolók, sportszervezetek teljesítményükkel rászolgálnak a támogatásra és a figyelemre, továbbra is szurkol minden békési sportolónak és bízik benne, hogy jövőre is ebben a körben találkozhatunk. Kálmán Tibor polgármester, a rendezvény védnöke köszönetét fejezte ki annak a közösségnek, aki a szervezőmunkában részt vett. Az est folyamán a Mediterrán Zenekar szórakoztatta a vendégeket, és a sok tánc mellett folyamatosan vásárolták a résztvevők a tombolajegyeket. A 12. Békési Sportbált számos vállalkozó – többek között a gyulai Zsigovits Ékszerüzlet, a Dánfoki Üdülőközpont –, magánszemélyek, Püski Sándor, Csuta György és Horváth Hajnalka festőművészek gyönyörű alkotásaikkal és civil szervezetek támogatták tombolanyeremények felajánlásával, amelynek eredményeként az értékes nyeremények mind gazdára találtak.

A vendégek a megvásárolt belépőjegyre ráírták az általuk támogatni kívánt helyi sportszervezet nevét, ennek megfelelően, a szavazatok arányában került szétosztásra az 1,7 millió forint összegű báli bevétel.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


sportbál bevétel