A Balaton partjáról érkezik egy fesztivál Dánfokra


A MAGfesztivál a tudatosság-önismeret, az egészség-életmód és a fenntarthatóság-ökotudatosság fesztiválja! Ahol összegyűlhetnek azok, akik tudatosan, önMAGukkal összhangban szeretnének élni! A fesztivál alapítói első látásra beleszerettek a Dánfoki Üdülőközpont természeti környezetében, ezért idén augusztusban már itt rendezik a MAGfesztivált.

A fesztivált 2023-ban indították el a MAGÉLET alapítói, dr. Szentgyörgyi Barbara és dr. Szentgyörgyi Horváth Zoltán, azzal a céllal, hogy a tudatosodás különböző útjain elindult keresők, ébredezők könnyebben egymásra találjanak, feltáruljanak a különböző utak tudásának összefüggései! A Szellem-Lélek-Test hármas egyensúlya jegyében a fesztivál programja a mindennapi harmónia megélését segítő tudásokat közvetít!  

A tavalyi négy napos rendezvény után idén már egy hétig tart a fesztivál, hogy legyen elég idő elvonulni, elmélyülni, a tiszta tudatosságunkat előhívni! A fesztivál minden programja ezt ösztönzi! Tavaly a Balatonhoz közel találkoztunk, idén a helyszín a Békés Dánfoki Üdülőközpont lesz, amely a Körös-parton egy gyönyörű fákkal borított, közvetlen strandkapcsolattal, többféle szálláshellyel, sátorozási lehetőséggel rendelkező 20 hektáros terület!

Az üdülőközpont adottságai miatt akár összeköthető a rendezvény családi vagy baráti csoportos nyaralással is, hiszen vízisportok, sportpályák, gyönyörű természetes strand is rendelkezésre áll, míg a tudatosodást segítő sokszínű előadások, meditációk, koncertek, hangfürdők, jóga, edzés, egyéb mozgásformák, légzőgyakorlatok, öko-kerekasztalok, gyógynövényes és ételkészítő workshopok, alkotás, energiakezelés, tűzjárás, jegesmerülés iránt érdeklődők is megtalálhatják, amit keresnek. A 300 m2-es előadói sátor mellett számos tematikus helyszínnel készülünk! Lesz Jógaliget, Meditációs színpad, Életmód-tér vegán programokkal, Ökotér, Alkotótér, Kezelő sátor és a gyerekeknek Öko-Játszóház gyermekfelügyelettel.

A fesztiválon nem lesz vásár, hogy mindenki valóban befelé figyelve, a fogyasztási késztetéstől szabadon tudjon pihenni. A rendezvény idén is vegán, zöld szemléletű, alkohol- és tudatmódosító szer mentes.

Számos csodálatos emberrel együtt lehet emelkedni egy héten keresztül! Rengeteg programmal és több mint 60 előadóval vár a MAGfesztivál!

További részletek (előadók, programok, jegyek, szállás, stb.): https://magelet.hu/magfesztival/

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


MAgfesztivál