Naptár

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
 • Mesék Éjszakája Békésen
  Időpont: 2024 Június 14. ( Péntek ) 17:00
  A Metamorphoses Meseterápiás Egyesület hatodik éve szervezi meg a Mesék Éjszakáját. Júniusban országhatáron innen és túl a mesemondók, Metamorphoses meseterapeuták találkoznak, hogy együtt legyenek egymással, a hallgatókkal, és a mesékkel. Ehhez az országhatárainkon túlra is átnyúló programsorozathoz, hagyományteremtő szándékkal, idén második alkalommal csatlakozik Dihenné Rucz Erika óvónő – Pompás mesés nagykövet és a Békés Városi Kulturális Központ, Könyvtár, Múzeum és Sport Nonprofit Kft. Az idei évben a Püski Sándor Könyvtár gyermekkönyvtára ad helyet a Mesék Éjszakájának. Cím: Békés, Széchenyi tér 4.
 • Két hét egy mese/ Két hét egy novella eredményhirdetés
  Időpont: 2024 Május 13. ( Hétfő ) 14:00
  2024. május 13-án volt a Két hét egy mese/ novella olvasóvetélkedő eredményhirdetése a gyermekkönyvtárban
 • 190 fős ebédet rendezett a Békési Nyugdíjasok Egyesülete
  Időpont: 2024 Május 14. ( Kedd ) 08:33
  A vendégeket Kocsor Istvánné elnök asszony és Kálmán Tibor polgármester köszöntötte.
 • Készletkisöprés a Békés Kerámiánál!
  Időpont: 2024 Május 14. ( Kedd ) 10:20
  Ajánlatunk májusban:
 • Lebukott a békési férfi - vádemelés mértékes indítvánnyal
  Időpont: 2024 Május 14. ( Kedd ) 08:12
  A Békési Járási Ügyészség 2 rendbeli közokirat-hamisítás bűntette és 2 rendbeli hamis vád vétsége miatt emelt vádat egy büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő 36 éves békési férfi ellen, aki a vele szemben foganatosított rendőri intézkedések során, 2 alkalommal is az ikertestvérének a nevét és lakcímét diktálta be.
 • A Balaton partjáról érkezik egy fesztivál Dánfokra
  Időpont: 2024 Május 14. ( Kedd ) 10:30
  A MAGfesztivál a tudatosság-önismeret, az egészség-életmód és a fenntarthatóság-ökotudatosság fesztiválja! Ahol összegyűlhetnek azok, akik tudatosan, önMAGukkal összhangban szeretnének élni! A fesztivál alapítói első látásra beleszerettek a Dánfoki Üdülőközpont természeti környezetében, ezért idén augusztusban már itt rendezik a MAGfesztivált.