Kollégiumi „Wenckheim” kerékpártúra!


A fenntarthatóság és környezetvédelem témahét keretében iskolánk kollégista tanulói jó hangulatú csapatépítő kerékpártúrán vettek részt a napokban.

A fenntarthatóság és a környezetvédelem fontos témák napjainkban, amikor egyre nagyobb figyelmet fordítunk a klímaváltozás elleni küzdelemre és a fenntartható életmódra. A kerékpározás fenntarthatósági mozgalom egyik legfontosabb eleme, számos előnnyel jár a környezetre és az egészségre nézve.

Ennek jegyében kollégistáink mintegy

Három megálló szerepelt a napi programban, ahol kerékpáros kollégistáink elidőzhettek és megcsodálhatták a természet szépségeit. Első megállóhely a gyönyörűen kiépített Csaba Park volt, innen az út pedig Póstelekre vezetett tovább. A csoport tagjai megtekintették és körbe sétálták a Széchenyi – Wenckheim kastélyromot valamint a körülötte lévő parkot. Utolsó állomás a gerlai Wenckheim kastély körül lévő park és emlékhely, kerékpáros pihenőhely volt. Összeségében egy jó hangulatú, közösségépítő kerékpározáson vehettek részt kollégistáink, ami testi lelki feltöltődést is kínált a csapat számára.

Tételek: 1 - 20 / 50 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kerékpártúra