Október 19-én bemutatkozik a Békési Jövőszövő Egyesület


Elindult a Békési Konzultáció, amelyen keresztül a jövőben minden békési lakosnak lesz rá lehetősége, hogy egyszerűen véleményt nyilváníthasson fontos békési témákban, közügyekben.

Az első kérdőív két egyszerű, de fontos kérdéssel máris olvasható és kitölthető (egészen október 18-ig) a következő weboldalon:
https://www.jovoszovok.hu/konzultacio

Október 19-én szombaton tartja 17:00 órától bemutatkozó eseményét a Békési Jövőszövő Egyesület a Csabai utcai Civil Házban.

Az egyesületet célja, hogy behozza a közbeszédbe azokat a témákat, amelyekkel Békés városa a közeli jövőben szembesülni kényszerül majd: a jelentős elvándorlást, a máris tapasztalható éghajlatváltozást, az alacsony gyerekszámot és másokat.

Ezekre megoldást is igyekszünk keresni, mindenekelőtt egy nagy számú és tevékeny békési közösség létrehozásával, amire véleményünk szerint nagyon nagy szükség van a városunkban.

A jövő szombati bemutatkozó rendezvényen egy bemutatunk néhány olyan projektet, amelyben gondolkodunk a következő hónapokra. Lesz szó a vasútállomásról és néhány további meglepő ötletünkről is.

 

Szeretettel várunk mindenkit!



A kitöltéseket a nemrég létrehozott Békési Jövőszövő Egyesület összesíti és az egyesület október 19-ei bemutakozó eseményén be fogunk nektek mutatni egy összefoglalót. A rendezvény eseménye itt található: https://www.facebook.com/events/864780828676400 Várunk szeretettel mindenkit!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!