Tornatermet kap a Teleky úti Óvoda.


Mint azt Liptákné Szabó Zsófia vezetõóvónõ a Békés Mátrix kérdésére megerõsítette, a Teleky úti Óvoda egy új, kéttermes tornateremmel bõvül.

Mint azt Liptákné Szabó Zsófia, a Teleky úti tagóvoda vezetőóvónője a Békés Mátrix kérdésére megerősítette, a Teleky úti Óvoda egy új kéttermes tornateremmel bővül.

A régi iskolamúzeum épülete és telke pontosan határos a Teleky úti Óvoda ingatlanjával, ez adta az ötletet az egykori iskola újrahasznosítására.

A sokáig kihasználatlan iskola épülete még a kliencvenes évek elején mint iskola múzeum, majd mint szolgálati lakás működött, aztán teljesen kiűrítették és bezárták.

Zsóka óvónéni irányításával, a polgármesteri hivatal, az óvoda szülői munkaközösségének teljes bevonásával, helyi vállakozók segítségével és sok sikeres pályázatra támaszkodva a régi épület belülről teljesen átalakult!

Felújították a vizesblokkot, a fűtést, a belső berendezéseket, rendbetették az udvart és betonjárdát húztak az óvóda és a tornaterem között.

Tavasszal a kert teljes átalakítása is meg fog történni.

A kéttermes tornatermet szeptember 30-án, kedden délelőtt 9 órától fogják felavatni, összekötve a hagyományos Mihály - napi vásárral.

Az eseményen nem csak a helyi ovisok, de a 9 tagóvoda összes nagycsoportja is részt vesz.

A Békés Mátrix és a Békés Tv a teljes ünnepségről részletesen beszámol!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


tornaterem