Elfogták a békési betörõket


De Berényben is sikerrel jártak a rendõrök!

Sikeres elfogások Mezõberényben és Békésen

A Mezõberényi Rendõrörs lopás bûntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetõvel szemben, aki 2008. december 05-én Mezõberény egyik családi házába betört és laptopot, mobiltelefont, karórát, gázpalackot, nyakláncot és készpénzt tulajdonított el. A lopással okozott kár 250.000 Ft. A rongálással okozott kár 20.000 Ft.

Az adatgyûjtést követõen megállapítást nyert, hogy egy helyi lakos követte el a lopást, aki tettét beismerte. Az eltulajdonított tárgyakat a rendõrség lefoglalta, így a kár megtérült.

Szintén lopás bûntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettessel szemben a Békési Rendõrkapitányság, aki Békésen az egyik boltba betört és különbözõ áruféleségeket tulajdonított el. A lopással okozott kár 140.000 Ft. A rongálással okozott kár 10.000 Ft.

Ebben az esetben is sikerült elfogni az elkövetõket és kiderült, hogy a cselekményt három helyi személy követte el. Az eltulajdonított tárgyak egy részét sikerült lefoglalni, amelyeket vissza adtunk a tulajdonosának.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!