Mától az összes friss anyagunk azonnal megjelenik a Facebook-on és a Twitteren!


Megjelent: 2010 Május 19. ( Szerda ) 09:22
Módosítva: 2010 Május 19. ( Szerda ) 13:30
Képek, hírek, videók – egy időben oldalunkon és a világ legnagyobb közösségi oldalain! HA fent vagy már valamelyiken – kövess minket! Egyre több békési regisztrál!

A mai naptól online összeköttetésben állunk a Facebook és a Twitter oldalaival is, tehát friss híreink, videóink, képsorozataink linkjei a Mátrixra kerülés időpontjában azonnal megjelennek az említett oldalakon is.

Egyre több békési választja az említett oldalakon a regisztrációt, több olvasónkat megkérdeztük név nélkül, akik elmondták, hogy legfőbb oknak az említett közösségi portálok gyorsaságát tekintik, a hazai oldalakat sokszor idegesítően lassúnak és unalmasnak találják.

A Békés Mátrix eddig is online kapcsolatban állt a Twitterrel, azonban most már a Facebook –on is megjelennek anyagaink linkjei, kiegészítve azzal, hogy a képsorozatok és videók elérései is folyamatosan töltődnek az oldalakra.

Akik tehát a két közösségi oldal valamelyikén már ott vannak és már megjelöltek ismerősként, azok első kézből kapják az információkat Békésről.

Érdemes regisztrálni mindkét oldalon és ezután ismerősnek jelölni minket.

A Twitteren bekesmatrix néven, míg a Facebookon Vad Péter néven, de Mátrix logóval találhattok meg minket.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/vad.peter

TWITTER http://twitter.com/bekesmatrix


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!