Vasárnap ér véget az imahét


2012. január 22-én, vasárnap 17 órakor kezdőik a baptista imaházban a békési keresztyén közösségek istentisztelete, amellyel lezárják az ökumenikus imahetet.

2012. január 22-én, vasárnap 17 órakor kezdőik a baptista imaházban a békési keresztyén közösségek az az istentisztelete, amellyel lezárják az ökumenikus imahetet. Mint ismert, szerte a világon és Magyarországon január 3. hete a különböző keresztyén közösségek imahete, amikor egy hétig közösen imádkoznak. Nem volt ez másként idén sem. Héttőtől szombatig minden este más-más helyszínen tartottak istentiszteleteket a reformátusok, katolikusok, baptisták és pünkösdiek.

A hét záró alkalmára vasárnap 17 órakor kerül sor. Az istentiszteleten igét hirdet D. Nagy József pünkösdi lelkész, szolgál a baptista és református egyesített énekkar. Az alkalmat megtiszteli jelenlétével Izsó Gábor polgármester, dr. Pálmai Tamás alpolgármester, Mucsi András, Békés megye képviselő-testületének alelnöke, Pocsaji Ildikó képviselő, a református gimnázium igazgatóhelyettese, valamint több más közéleti személyiség.

A rendezők mindenkit szeretettel várnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!