Ismét elismerésben részesült Kovács Gábor ezdő!


Kitüntetést vehetett át, mint az év legjobb Békés megyei ifjúsági sportolójának edzője, valamint az év edzője választáson a 3.-ik helyen végzett.
Kovács Gábor és tanítványa március 5-én utazik 2 hétre Horvátországba, ahol megkezdik a vízi felkészülést a nyári versenyszezonra. A téli alapozás befejeztével elmondhatjuk, hogy sérülések és betegségek is hátráltatták az edzésmunkát, de azért bizakodóan várjuk a folytatást és reméljük, hogy a tavalyihoz hasonló eredményes évet zárhatunk. Célunk a portugáliai Ifjúsági Európa Bajnokságon való részvétel, ahonnan minél több lehetőleg aranyéremmel szeretnénk hazatérni. A másik nagy álmunk a londoni olimpia. Természetesen nem sok az esély a részvételre, hiszen Sanyi még nagyon fiatal, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy Békés megyét képviselhessük a játékokon!

Kovács Gábor és tanítványa március 5-én utazik 2 hétre Horvátországba, ahol megkezdik a vízi felkészülést a nyári versenyszezonra. A téli alapozás befejeztével elmondható, hogy sérülések és betegségek is hátráltatták az edzésmunkát, de azért bizakodóan várják a folytatást és remélik, hogy a tavalyihoz hasonló eredményes évet zárhatnak

Céluk a portugáliai Ifjúsági Európa Bajnokságon való részvétel, ahonnan minél több lehetőleg aranyéremmel szeretnénk hazatérni. A másik nagy álmunk a londoni olimpia.

Természetesen nem sok az esély a részvételre, hiszen Sanyi még nagyon fiatal, de mindent meg fognak tenni azért, hogy Békés megyét képviselhessék a játékokon!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!