Refomátus Gála - 1b osztály


Eseménydús május a Református Iskola 1.b osztályában

Igen – igen eseménydúsan kezdődött ez a hónap az SZ.K.I. Református Általános Iskola 1.b osztályosai és tanítóik – Gyaraki Anikó és Tóth Norbert életében, hiszen május első hétvégéje rögtön két nagyszabású szerepléssel indult számukra.

Május 4.-én, pénteken került megrendezésre az iskola jótékonysági gálája, melyen az 1.b-sek egy zenés koreográfiával mutatkoztak be.

Produkciójukban a boldog gyermekkor világába kalauzolták el a nézőket, melyben tanítóik – Anikó néni és Norbi bácsi is tanítványaikkal együtt néhány pillanatra gyermekké váltak…

Május első vasárnapja az Édesanyák ünnepe. Május 6.-án, vasárnap a templomban, a délelőtti isten-tisztelet keretében az 1.b osztályosok és tanítóik megható, szép műsorral köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat.

Kedves és megtisztelő felkérésnek tett eleget az 1.b osztály május 19.-én, szombaton, amikor

Dr. Forvith Pétert és Dr. Demeter Ildikót köszöntötte házasságkötésük alkalmából a templomban. Az ifjú párt verssel köszöntötte Fodor Aliz és Kiss Dorka, az osztály pedig tanítóival – Anikó nénivel és Norbi bácsival együtt – énekekben kérte Isten áldását az ifjú házaspárra. Az egyik énekben a tanító néni apukája is besegített.

Az eseményekről fényképes összeállítás és videó is látható.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!